De ce publicul in general nu doreste exclusivitate?

deMircea Vinteanu

De ce publicul in general nu doreste exclusivitate?

Multi oameni au ideei preconcepute si nu doresc ca pentru vanzarea casei lor sa lucreze exclusiv cu un agent din urmatoarele motive:

1.DEOARECE CRED CA PIERD OPORTUNITATI

Oamenii cred ca lasandu-si casa exclusiv pe mana unui singur agent imobiliar, vanzarea va devenii mai greoaie si multe dintre obtiunile pentru vanzare vor fi pierdute. De cativa ani incoace agentii si agentiile imobiliare colaboreaza in vederea vanzarii atunci cand este vorba de o proprietate lusta in contract de reprezentare exclusiva. Totodata, atunci cand o agentie imobiliara are o proprietate in regim exclusiv, restul agentilor imobiliari din piata au posibilitatea de a vinde proprietatea listata in MLS ( baza comuna de date a a agentilor imobiliari cu stocul comun de proprietati imobiliare care vor fi tratate cu prioritate).

Datorita MLS, vanzarile de locuinte sunt cu mult accelerate datorita agentiilor membre in acest sistem si datorita colaborarii intre ele in vederea vanzarilor.s

2. DEOARECE CRED CA PIERD CONTROLUL

La semnarea unui acord de reprezentare exclusiva cu un agent imobiiar, agentul vavface toate demersurile necesare functie de nevoile tale si tu vei fi mereu informat despre orice actiune si procedura legata de vanzarea locuintei tale.

3. DEOARECE CRED CA UN SINGUR AGENT NU VA PUTEA SA-I VANDA PROPRIETATEA

Cand ai un acord semnat cu un agent imobiliar, agentul se obliga sa faca toate demersurile necesare pentru a vinde proprietatea si…datorita planului de marketing va realiza o prezentare si expunere maxima a proprietatii. Este foarte probabil ca in urma acestor actiuni sa fi cautat de un mebru al familiei interesat sa cumpere sau poate chiar de un vecin insa nu uita ca totul se datoreaza actiunilor agentului tau. Acestia care te-au contactat daca nu ar fi luat cunistinta de proprietatea ta prin actiunile agentului, te-ar fi cautat inainte de a semna acordul exclusiv cu agentul imobiliar.

Pincha y lee >>>De ce unii agenti imobiliari nu lucreaza in reprezentare exclusiva?

Despre autor

Mircea Vinteanu administrator

Cand iei decizii importante in viata, cum ar fi vanzarea casei in care locuiesti sau vrei sa cumperi o casa in care tu si familia ta sa va simtiti “acasa” in Constanta si imprejurimi sau esti interesat sa primesti consilierea mea, te asigur ca esti in locul potrivit. SUNA-MA cu incredere fara nici un fel de obligatii. Sunt un agent imobiliar profesionist cu peste 20 de ani de experienta, respect un cod de etica profesionala si intotdeauna voi pune la dispozitia clientilor mei experienta mea, implicarea si cunostintele in acest sector pentru ca tu sa poti beneficia de cele mai bune servicii imobiliare.

Lasă un răspuns