Vrei sa vinzi?

Daca esti aici, sigur te gandesti sa vinzi o proprietate imobiliara sau deja ai demarat acest proces.

Daca te pot ajuta? Da, sigur ca te pot ajuta. Te pot ajuta sa vinzi la cel mai bun pret, in cel mai scurt timp posibil si fara prea multe dureri de cap.  Cum?

Click aici pentru a vedea cum te pot ajuta si cum poti vinde mai usor o proprietate.

Punand la dispozitia ta experienta mea profesionala, cunostintele mele despre piata imobiliara si bineinteles puternicile mele instrumente de lucru existente pe piata la acest moment.

Am tot ce ai nevoie pentru a-ti vinde proprietatea cu succes la cel mai bun pret, in cel mai scurt timp posibil si fara batai de cap.   Suna-ma!

Sfatul meu este sa citesti cu atentie informatiile existente.

In mod ideal, inainte de a scoate proprietatea pe piata spre vanzare, este bine sa porti o discutie cat mai elaborata cu familia ta sau cu toti cei ce sunt factori de decizie pentru a stabili foarte clar motivul vanzarii, pretul pe care-l poti obtine din vanzare si ce iti doresti sa faci dupa aceasta vanzare. Foarte important: fa-ti un calcul amanuntit al cheltuielilor pentru a vedea daca planurile tale pot fi realizate asa cum ti-ai propus.

Asta inseamna pretul obtinut prin vanzare si toate celelalte cheltuieli implicite ( impozite, taxe, comisioane, datorii) dupa care fa calculele necesare cumpararii altui imobil daca este cazul ( impozite, taxe, comisioane, notar, cheltuieli de transport, renovare, etc) si vezi cu ce ramai. Spun asta deoarece majoritatea vanzatorilor efectueaza numai calcule legate de pretul de vanzare si cumparare si nu calculeaza toate cheltuielile implicite ceea ce duce la mari erori. Intrucat cea mai importanta informatie pentru a incepe, este stabilirea pretului corect pentru vanzare si pretul aproximativ al proprietatii pe care doresti sa o cumperi, ai nevoie fara doar si poate de serviciile unui agent imobiliar.

Mare atentie. Ca oricare alta meserie, sunt agenti foarte bine pregatiti si agenti mai putini pregatiti si antrenati. Ai grija cu selectia pentru ca nu va fi dificil sa o faci.

Acum vine alta parte dificila. Te vei intreba: Am nevoie de un agent imobiliar? Cred ca pot vinde si fara un agent imobiliar. SERIOS? Te-ai gandit asa? Nu te cred. Sa inteleg ca motivul pentru care gandesti sa refuzi serviciile unui profesionist sunt banii cu care trebuie sa-l platesti la final?

In primul rand, ca sa te poata ajuta, un agent imobiliar are nevoie sa-ti cunoasca planurile, nevoile, problemele, iar tu….. cum este si normal, nu poti spune chiar tuturor gandurile si problemele tale. Adevarat?  Daca vorbesti sincer si deschis cu el, agentul va sti foarte clar ce are de facut, te va sfatui cu privire la deciziile pe care le vei lua si te va ajuta intotdeauna in procesul de vanzare-cumparare.

Nu este minunat sa ai de partea ta un profesionist care cunoaste foarte bine piata, capcanele ei si toate caile pe care te poate ghida fara riscuri?

Gandeste-te la comision ca la pretul platit pentru succesul tau, pentru pacea, securitatea si increderea familiei.

In viata avem intotdeauna nevoie de specialisti: stomatologi, medici, profesori, instalatori sanitari, electricieni, etc. Functioneaza la fel si aici. Este un loc in care ceea ce vrei sa practici nu functioneaza asa cum crezi si cu siguranta nu vrei sa-ti risti casa, banii sau familia.

In prezent, pe piata exista doua forme de servicii imobiliare. Un mod de lucru profesionist, creat si dezvoltat pentru si in beneficiul clientilor si altul….si nimeni nu poate spune ca este un mod de lucru pentru ca nu este, numai pentru interesul agentilor imobiliari care se gandesc doar la ei si la beneficiile lor financiare si care nu sunt deloc interesati de ceea ce se intampla cu dorintele si nevoile clientilor lor:>>>Pentru ce vanzarea unei proprietati trebuie sa fie strans legata de serviciile unui agent imobiliar – Prima parte