Info cumparatori

Asigura-te ca esti in avantaj cu propriul tau agent imobiliar de cumparator – Declaratie de misiune Mircea Vinteanu – Elite Exclusiv

Multi agenti imobiliari cred ca cel mai important lucru este satisfactia clientilor. Nu cred ca este adevarat.

Cred ca satisfactia clientilor este pur si simplu cerinta minima pentru a fi in afaceri.


Devino un cumparator privilegiat si trasforma-ti visul in realitatea de a-ti cumpara casa dorita

Lucrez constant pentru imbunatatirea sistemelor, proceselor de vanzare si a serviciilor mele pentru a depasii serviciile „standard” oferite de majoritatea agentilor imobiliari.

Mai simplu spus, scopul meu este sa te ajut sa-ti gasesti casa perfecta in cel mai scurt timp posibil, la cel mai bun pret si cu cea mai mica durere de cap. Voi fi cu tine la fiecare pas inca de la inceput si de voi ghida indeaproape. Vreau sa ofer cele mai bune servicii din aceasta industrie.

Lucreaza agentul doar pentru tine?

Un agent imobiliar poate reprezenta fie cumpărătorul  fie  vânzătorul.  Până foarte recent, agenții imobiliari, intr-o tranzactie imobiliara, aproape întotdeauna  reprezentau  vânzătorul, nu  cumpărătorul. Chiar și agentul  imobiliar care te-a condus din casă în casă, nu a actionat doar in numele si in avantajul tau.  Prin reprezentarea vanzatorului, agentul a fost implicat doar de partea  vânzătorului  pentru a obține cel mai mare pret si cele mai bune condiții pentru acesta.

Ce am schimbat?

  Evoluția si calitatea  serviciilor multiple de specialitate au deschis o nouă eră  în cazul tranzacțiilor imobiliare …

Epoca de Reprezentare  Cumparator

Astazi, ca agent imobiliar, ofer servicii de reprezentare exclusive pentru cumparator in tranzactia imobiliara. De la selecția inițială a proprietăților, tot drumul necesar prezentarii de proprietati imobiliare prin intermediul negocierilor contractuale,  le poti avea acum cu  un agent specific, specializat in domeniul rezidential, specialist CRS, angajat să reprezinte interesele tale atunci când cumperi o casă.

Pune un Reprezentant Cumparator cu experiență să lucreze pentru tine

Vanzatorii  listeaza proprietatile lor cu agenti imobiliari pentru a  se asigura de reprezentare profesională pe tot parcursul procesului de vânzare. Ca si  cumpărător, meriti același tip de reprezentare.

Localizarea imobiliara

Reprezentantul tau de cumpărător,  va evalua nevoile tale specifice in functie de criteriile tale de cautare si va identifica proprietati care se potrivesc acelor specificatii. Daca in piata apare o noua proprietate la vanzare, reprezentantul tau de cumparator, va stabili intalniri cu vanzatorii pentru vizionare, va fotografia  si va face  tot ce este nevoie pentru a iti prezenta ofertele cu cat mai multe informatii posibile.

Furnizarea de informații de piață

Valoarea de piață este determinată de mai mulți factori, inclusiv disponibilitatea de proprietăți similare, la prețuri competitive, locul de amplasare, datoriile existente și mai ales, prețul pe care un cumpărător  este dispus să-l  plătească. Reprezentantul tau de cumpărător iti va furniza date de piață pentru a te ajuta si pentru  stabilirea unui pret care merita  oferit.

Structurarea ofertei dvs de cumparare

  Sa nu consideri ca doar pretul oferit  de tine in baza ofertei de cumparare este cel mai bun lucru. Alte lucruri pot fi la fel de importante pentru tine, cum ar fi termenii și condițiile ofertei, valoarea de depozit financiar cat  și data de intrare in  posesie, detalii cu care agentul  tau va sti cu siguranta cum si cand sa le foloseasca cat si multe alte aspecte legate de proprietate.

Negocierea cu vânzătorii

Vanzatorii sunt preocupați de multe lucruri atunci când au de  analizat o oferta de cumparare, inclusiv capacitatea  cumpărătorilor de a-și îndeplini promisiunile scrise, termenii și condițiile ofertei, alte elemente ce pot fi transmise, defalcarea costurilor de închidere a tranzactiei  între cumpărător și vânzător  pana  și motivațiile si stilul de viață al viitorilor proprietari! Reprezentantul tau de cumparator, va ajusta strategia pentru a crea un scenariu in favoarea ta.

Manipularea tuturor detaliilor

O  gramada de lucruri  trebuie să se întâmple între semnarea ofertei de cumpărare și semnarea propriuzisa a actelor autentice. Reprezentantul tau de cumpărător  va participa la detalii și va stabilii o legatura permanenta cu tine si va controla fiecare pas efectuat  in derularea tranzactiei.

 Cu speranta ca ai suficiente motive de a ma contacta pentru a beneficia de calitatea maxima a serviciilor imobiliare prestate care sa te conduca la luarea celei mai bune decizii in achizitia casei perfecte, nu ezita sa ma contactezi. SUNA-MA fara nici un fel de obligatie

Vreau sa stiu cum lucrezi pentru cumparatori