Cum lucrez pentru cumparatori?

Agent imobiliar pentru cumparator

  Transforma-te intr-un cumparator privilegiat si realizeaza-ti visul de a-ti cumpara casa dorita.

Ca agent imobiliar reprezentant al cumparatorului vreau sa te ajut in  simplificarea procesului de cumparare realizand toate demersurile necesare pentru tine, aparand interesele tale si oferind o consiliere specializata in negociere, achizitie, finantare si planificare fiscala.

Asigura-ti procesul de cumparare si obtine urmatoarele avantaje:

  • Acces la toate proprietatile disponible din zonele de interes
  • Strategie de cautare focalizata  pe necesitatile tale
  • Informatii preferentiale despre stadiul proprietatilor
  • Gestionare de vizite doar la proprietatile care indeplinesc cerintele tale
  • Cumpararea fara griji, evitand posibilitatea aparitiilor de defecte ascunse
  • Strategia de negociere orientata cu exclusivitate catre apararea intereselor tale
  • Consiliere ipotecara independenta
  • Economisire de bani prin planificare corespunzatoare in vederea cumpararii

Cum pot sa te ajut?

  Te insotesc in tot procesul de cumparare al proprietatii de care ai nevoie. Iti ofer toate informatiile necesare, confidentialitate si consiliere in fiecare faza a procesului. Voi fi mereu alaturi de tine pentru a te ajuta sa definesti si sa dai prioritate cerintelor de cautare, punand la dispozitia ta reteaua mea de contacte si experienta mea profesionala astfel incat sa poti lua cea mai buna decizie in vederea cumpararii. Nu voi face doar o selectie de proprietati care sa ti se potriveasca dar voi strange si alte informatii importante despre starea proprietatii si a serviciilor disponibile din zona.

Odata gasita proprietatea care sa indeplineasca cerintele tale, te acompaniez si consiliez in negocierea cu proprietarul, precum si in calculul tuturor cheltuielilor si costurilor reala pentru cumparare.

La momentul semnarii dar si pana atunci, te voi ajuta cu toate documentele legale necesare la notariat  si punand la dispozitia ta o retea de colaboratori de incredere pentru renovarea imobilului, mutare si decorarea noului tau camin.

Asa te pot ajuta sa fii un cumparator privilegiat

Incep procesul de cautare al casei pentru tine

Primul pas este sa-ti cunosc necesitatile si prioritatile si sa-ti ofer informatii complete despre mine, obligatiile mele si cum te pot ajuta.

Cautare, selectie si vizite

Realizez o cautare sistematica cu acces la toate proprietatile disponibile din zonele de interes cat si de informatii preferentiale. Filtrez, selectez si vizitez toate imobilele ce pot corespunde nevoilor tale. Elaborez un raport amanuntit pentru fiecare imobil vizitat dupa care te voi acompania in a vizita imobilele corespunzatoare dorintelor tale.

Prepararea ofertei si negocierea

Ca expert in sectorul imobiliar, te consiliez in complectarea ofertei de cumparare astfel incat aceasta sa para cat mai atractiva. In procesul de negociere, voi apara doar interesele tale astfel incat sa efectuezi cumpararea in cele mai bune conditii.

Semnarea si proceduri post-vanzare

Ma voi asigura ca proprietatea este libera de sarcini si ca nu are alte taxe si cheltuieli ascunse si ma voi asigura ca totul va fi perfect pentru momentul semnarii actelor la notariat.

Fazele procesului de cumparare

Prima Intalnire cu Mircea Vinteanu

Primul si cel mai important pas pentru a te ajuta sa gasesti si sa cumperi casa de care ai nevoie este sa te cunosc personal odata cu aflarea cat mai exacta a necesitatilor si prioritatilor tale, pentru a te informa despre cum functioneaza piata imobiliara si despre situatia actuala a pietei cu privire la ceea ce cauti.

Valorile mele sunt increderea, onestitatea si transparenta. asadar, la prima intalnire te voi ajuta sa-ti rezolvi orice neclaritate cu privire la modul meu de lucru si la serviciile ce le voi presta pentru tine.

Vreau sa stiu mai multe despre procesul de cumparare