Cine sunt?

    Buna ziua, bine ai venit si doresc sa iti multumesc ca imi dai ocazia sa ma prezint pe aceasta cale unde iti pot arata si oferii serviciile mele ca agent imobiliar al vanzatorului sau agent imobiliar al cumparatorului, un serviciu profesional diferit, serios, rapid si eficient in rezultate unde experienta mea a fost si poate fi testata prin obtinerea celor mai bune rezultate.  

   Cei care ma cunosc foarte bine stiu ca sunt un barbat activ, persistent si concentrat pe atingerea obiectivelor. La nivel profesional imi place sa ascult oamenii, sa le inteleg nevoile urmand sa ma confrunt cu provocarile cu seninatate, echilibru si pasiune.

„Clientii mei imi apreciaza onestitatea, claritatea si transparenta”

Ce-ti pot spune despre mine?

Numele meu este Mircea Vinteanu, sunt nascut in 1973 si activez in acest sector imobiliar din anul 1999. In cei 49 de ani, 24 de ani i-am dedicat acestei profesii de agent imobiliar in Constanta, Bucuresti si Spania.  Inca de la inceputul meu in acest sector, am avut dorinta de a oferi vanzătorilor și cumparatorilor de bunuri si servicii  imobiliare o ingrijire și o atenție sporita la nivel înalt, atribute lipsite de multe ori din brokerajul rezidențial imobiliar, regula cu care am fondat agentia imobiliara  Elite Exlusiv  Real Estate.  Poate suna ca o misiune simpla, dar, așa cum au descoperit mulți vanzatori și cumparatori frustrați, gasirea unui agent imobiliar profesionist cu adevărat dedicat bunastării lor este mai dificila decât pare.

Ca client Elite, protectia și satisfactia ta sunt de prima importanta. Aceasta este filozofia cu care agentia imobiliara Elite a fost fondata, functioneaza și va functiona mereu în fiecare zi cu fiecare client.

In 2016, am decis sa fac o schimbare majora in viata mea si am decis sa lucrez pe piata imobiliara din strainatate. Am plecat din Romania si am ales Benidorm, un oras turistic din Spania, pe Costa Blanca. Am plecat hotarat sa fac tot posibilul pentru a imbunatatii calitatea serviciilor imobiliare si dornic totodata de schimbarea imaginii agentului imobiliar, lucru care chiar mi-a reusit.  Dupa circa 3 ani si jumatate de lucru in sectorul imobiliar din Spania, obiceiurile romanesti, oamenii, amintirile…..totul….. m-au tras inapoi  in Constanta si la acest moment sunt iarasi la dispozitia voastra cu mare drag.

Sunt un agent imobiliar profesionist, respect un cod de etica profesionala si intotdeauna dispus sa ofer clientilor mei servicii imobiliare de inalta calitate.

 Sunt absolvent a-l cursurilor de specialitate internationala CRS – Certified Rezidential Specialist USA, cea mai prestigiosa certificare internationala in domeniul vanzarilor de locuinte, absolventul cursurilor de specialitate internationale sub licenta CEREAN (Central European Real Estate Associations Network), absolvent al cursurilor internationale de specialitate sub licenta CEREAN  ABR- Accredited Buyer’s Reprezentatives cea mai prestigiosa certificare internationala in domeniu in ce priveste reprezentarea cumparatorilor de locuinte  si membru al NAR – National Association of Realtor – USA/ Realtors   

    Cand iei decizii importante in viata cum ar fi vanzarea casei in care locuiesti sau vrei sa cumperi o proprietate in care tu si famila ta sa va simtiti „acasa” in Constanta sau imprejurimi sau poate chiar esti interesat sa cumperi o proprietate pe litoralul Spaniei sau esti interesat de consilierea mea imobiliara, te asigur ca esti in locul potrivit. 

SUNA-MA cu incredere fara nici un fel de obligatie.

PENTRU MINE, CEL IMPORTANT ESTI TU.

     

Daca te gandesti sa vinzi o proprietate primul pas dupa ce m-ai contactat, este sa dai click chiar AICI