Statiune Mamaia – Penthouse de vis cu vedere panoramica la mare si lac

deMircea Vinteanu

Statiune Mamaia – Penthouse de vis cu vedere panoramica la mare si lac

Descoperă rafinamentul suprem în inima Statiunii Mamaia cu acest penthouse extraordinar, oferind o vedere frontala impresionantă spre marea albastră și lacul cristalin. Cu o suprafață generoasă de 326 mp, această proprietate excepțională te întâmpină cu finisaje interioare de cea mai înaltă calitate și o atenție meticuloasă la detalii.

Mobilat cu eleganță și complet echipat, acest penthouse redefinește luxul și confortul. Jacuzzi-ul amplasat pe terasă îți oferă o oază de relaxare și răsfăț, completând perfect peisajul spectaculos oferit de locația sa privilegiată.

Pentru informatii complete accesati website prin click aici

Despre autor

Mircea Vinteanu administrator

Cand iei decizii importante in viata, cum ar fi vanzarea casei in care locuiesti sau vrei sa cumperi o casa in care tu si familia ta sa va simtiti “acasa” in Constanta si imprejurimi sau esti interesat sa primesti consilierea mea, te asigur ca esti in locul potrivit. SUNA-MA cu incredere fara nici un fel de obligatii. Sunt un agent imobiliar profesionist cu peste 20 de ani de experienta, respect un cod de etica profesionala si intotdeauna voi pune la dispozitia clientilor mei experienta mea, implicarea si cunostintele in acest sector pentru ca tu sa poti beneficia de cele mai bune servicii imobiliare.

Lasă un răspuns