Hotelul Zodiac din Constanța, scos la vânzare!

deMircea Vinteanu

Hotelul Zodiac din Constanța, scos la vânzare!

Dacă eșți în cautarea unei oportunități de afaceri, Hotelul Zodiac este de vânzare. Pentru cine nu știe, locația este la doar două minute de intrarea în stațiunea Mamaia, cu deschidere la Bulevardul Alexandru Lăpușneanu și Parcul Tabacariei.

Hotelul a fost constuit în anul 2010 și se află într-o stare impecabilă, oferind confort și eleganță la standarde ridicate. Clădirea, compusă din subsol, parter și 4 etaje, este proiectată pentru a funcționa ca hotel, dar se pretează perfect și pentru alte destinații, cum ar fi instituție administrativă, birouri, unitate medicală și multe altele, datorită poziției sale extraordinare și a infrastructurii moderne. 

Hotelul Zodiac reprezintă nu doar o investiție, ci și o oportunitate de a crea o afacere de succes într-una dintre cele mai dinamice zone ale orașului Constanța.

Pentru a afla informatii complete, dar și prețul acestei locații, accesează următorul site

Despre autor

Mircea Vinteanu administrator

Cand iei decizii importante in viata, cum ar fi vanzarea casei in care locuiesti sau vrei sa cumperi o casa in care tu si familia ta sa va simtiti “acasa” in Constanta si imprejurimi sau esti interesat sa primesti consilierea mea, te asigur ca esti in locul potrivit. SUNA-MA cu incredere fara nici un fel de obligatii. Sunt un agent imobiliar profesionist cu peste 20 de ani de experienta, respect un cod de etica profesionala si intotdeauna voi pune la dispozitia clientilor mei experienta mea, implicarea si cunostintele in acest sector pentru ca tu sa poti beneficia de cele mai bune servicii imobiliare.

Lasă un răspuns