Interviu in cadrul emisiunii „Reușim în România” cu Mircea Vințeanu la Antena3 Constanta. Cum poți deveni un profesionist imobiliar de top?

deMircea Vinteanu

Interviu in cadrul emisiunii „Reușim în România” cu Mircea Vințeanu la Antena3 Constanta. Cum poți deveni un profesionist imobiliar de top?

Am răspuns acestei întrebări în cadrul emisiunii „Reușim în România”, realizată și difuzată de 𝐀𝐧𝐭𝐞𝐧𝐚 𝟑 Constanța. Încheierea unui tranzacții 𝐫𝐞𝐜𝐨𝐫𝐝 în 𝐫𝐞𝐠𝐢𝐮𝐧𝐞 este momentul în care eu, Mircea Vințeanu, poate spune cu satisfacție: 𝐃𝐀 , am reușit! Pentru că asta presupune activitatea mea de 𝐞𝐱𝐩𝐞𝐫𝐭 𝐢𝐦𝐨𝐛𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫: satisfacția clienților și a mea, ca profesionist.

Accesati AICI pentru a putea vedea interviul realizat si difuzat in studiourile Antena 3 Constanta

Despre autor

Mircea Vinteanu administrator

Cand iei decizii importante in viata, cum ar fi vanzarea casei in care locuiesti sau vrei sa cumperi o casa in care tu si familia ta sa va simtiti “acasa” in Constanta si imprejurimi sau esti interesat sa primesti consilierea mea, te asigur ca esti in locul potrivit. SUNA-MA cu incredere fara nici un fel de obligatii. Sunt un agent imobiliar profesionist cu peste 20 de ani de experienta, respect un cod de etica profesionala si intotdeauna voi pune la dispozitia clientilor mei experienta mea, implicarea si cunostintele in acest sector pentru ca tu sa poti beneficia de cele mai bune servicii imobiliare.

Lasă un răspuns