Vanzare apartamente si garsoniere in Complex Rezidential aflat in Statiunea Mamaia si oras Constanta

deMircea Vinteanu

Vanzare apartamente si garsoniere in Complex Rezidential aflat in Statiunea Mamaia si oras Constanta

Amplasat între două ape, chiar pe malul Lacului Siutghiol, la 1 minut de Marea Neagră, îți oferă privilegiul de a locui în această zonă exclusivistă din Mamaia si respectiv in centrul orasului Constanta. Preturi intre 59.000 euro si 127.000 euro.

Potrivită atât ca locuință de vacanță și escapade de weekend la malul mării, cât și ca locuință permanentă sau investiție pentru inchiriat, în care răsăriturile și apusurile vor fi la fereastra locuinței tale.

Alege unul din apartamentele sau garsonierele noastre spațioase și bucură-te de numeroasele facilități din apropiere: terase, restaurante, cluburi, plaje de lux, centre de agrement, etc.

        NU EZITATI SA MA CONTACTATI

PENTRU A VEDEA CE FACILITATI OFERA COMPLEXUL , PENTRU MAI MULTE DETALII SI PROGRAMARI PENTRU VIZITE APASA AICI

Despre autor

Mircea Vinteanu administrator

Cand iei decizii importante in viata, cum ar fi vanzarea casei in care locuiesti sau vrei sa cumperi o casa in care tu si familia ta sa va simtiti “acasa” in Constanta si imprejurimi sau esti interesat sa primesti consilierea mea, te asigur ca esti in locul potrivit. SUNA-MA cu incredere fara nici un fel de obligatii. Sunt un agent imobiliar profesionist cu peste 20 de ani de experienta, respect un cod de etica profesionala si intotdeauna voi pune la dispozitia clientilor mei experienta mea, implicarea si cunostintele in acest sector pentru ca tu sa poti beneficia de cele mai bune servicii imobiliare.