Mircea Vinteanu despre cum poti face investitii imobiliare in Spania

deMircea Vinteanu

Mircea Vinteanu despre cum poti face investitii imobiliare in Spania

Ce zici de o investiție imobiliară într-o țară a cărei creștere economică nu-ți prea pune semne de întrebare? Știu că sună interesant, dar, în același timp, cred că-ți vine in gand ca totul este mult prea greu pentru acest proces de căutare și cumpărare atunci când vizează o altă țară…. să cauți oferte, să mergi în recunoaștere, să discuți într-o altă limbă, să studiezi legislația s.a.m.d.

Este lucru evident confirmat de toate statisticile din domeniu investitional ca imobiliarele se plasesaza pe primele pozitii in preferintele investitorilor. Sunt printre cele mai sigure si de durata solutii pentru rentabilizarea finantelor. Aceasta directie devine si mai atractiva din punct de vedere al beneficiilor atunci cand posibilitatea de investitii imobiliare trece dincolo de frontiere

Dar cum e atunci când nu le faci singur pe toate acestea? Cand poti avea de partea ta serviciile si experienta unui agent imobiliar din Romania ce-și confirmă reputația si care la acest moment lucreaza pentru tine in tara in care iti doresti sa faci aceasta investitie?

Pornind de la această perspectivă, eu Mircea Vinteanu, am  dezvoltat o nouă posibilitate pentru investirea în proprietati imobiliare din Spania, punând la dispoziția clientilor mei la cererea acestora, o gamă largă de servicii, informații ample despre fiecare bun imobiliar, consiliere și susținere în cadrul tranzacției imobiliare, astfel încât, în termeni comozi, în siguranță totală și beneficiind de servicii profesioniste – investiția ta în imobiliare să-ți aducă maximă mulțumire.

Am ales cele mai atractive locuri de pe coasta Spaniei: Costa Blanca cu orasele Benidorm cunoscut ca Manhattan-ul Europei, Albir, Altea unde se regaseste Alteea Hils, renumitul complex rezidential al milionarilor si Costa del Sol cu renumita statiune Marbella in care-i poti avea ca vecini pe Antonio Banderas, Madonna, multi alti artisti consacrati dar si inalte personalitati politice mondiale.

      Informatii despre cum poti cumpara proprietati in Spania si ce implica asta, click aici

Despre autor

Mircea Vinteanu administrator

Cand iei decizii importante in viata, cum ar fi vanzarea casei in care locuiesti sau vrei sa cumperi o casa in care tu si familia ta sa va simtiti “acasa” in Constanta si imprejurimi sau esti interesat sa primesti consilierea mea, te asigur ca esti in locul potrivit. SUNA-MA cu incredere fara nici un fel de obligatii. Sunt un agent imobiliar profesionist cu peste 20 de ani de experienta, respect un cod de etica profesionala si intotdeauna voi pune la dispozitia clientilor mei experienta mea, implicarea si cunostintele in acest sector pentru ca tu sa poti beneficia de cele mai bune servicii imobiliare.

Lasă un răspuns